Plastifikacija metala

Plastifikacija metala

Plastamen preduzeće za proizvodnju aparata i uslužno plastificiranje

Naša firma vrši uslužno plastificiranje. Plastificiranje podrazumeva pripremu to jest odmašćivanje i fosfatiranje metalnih površina, zatim nanošenje osnovnog epoksidnog antikorozivnog sloja a preko njega nanosimo poliesterski sloj za površine koje su izložene sunčevim UV zracima.

Cene u donjem cenovniku su izražene u evrima bez pdv. Plaćanje se vrši u dinarskoj protuvrednosti / cena + pdv / po prodajnom kursu NBS na dan uplate.

Cena zavisi od ukupne površine bojenih elemenata. Spuštamo cene na veću količinu elemenata za plastificiranje. Navedene cene važe za pretežno ravne i delimično komplikovane površine, tj ne mogu se primeniti na cevi i bravarske konstrukcije.

Ove cene ne važe za boje koje spadaju u specijalne efekte.
Kvalitet ne spuštamo bez obzira na popust koji ste dobili.
Cene se mogu dogovoriti u slučajevima dugoročnije saradnje.

Pored uslužnog plastificiranja Plastamen se bavi i servisiranjem i održavanjem aparata za plastificiranje.

Prednosti koje nudi Plastamen:
- Povoljne cene rezervnih delova
- Stručno modifikovanje raznih tipova aparata
- Popravke uvoznih aparata

BRZO I EFIKASNO UZ GARANCIJU

Pored usluga i proizvodnje mašina za plastificiranje, “Plastamen” je uvek spreman da svojim savetima i konsaltingom izađe u susret proizvođačima ili budućim kolegama.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.